Programma’s

KIES!: Welke stap zet JIJ?

Carriere 2.0

Dit 2-daagse premobiliteit programma helpt medewerkers van bedrijven keuzes te maken voor een carrière in loondienst of als zelfstandig ondernemer. Dit programma kan ook voor bedrijven op maat worden aangepast als in-company versie, afhankelijk van de doelstelling van het betreffende bedrijf.

Lees verder ....

DURF!: Ben JIJ de kern van de zaak?

Dit 3-daagse persoonlijke programma laat je diepgaand ervaren waar jouw drijfveren liggen, welke waarden jij hanteert en hoe jij je daarmee op een congruente manier naar buiten presenteert. Kortom, jouw 'persoonlijk kompas'.

Lees verder ....

START!: Heb JIJ jouw zaak op orde?

Dit 2-daagse programma gaat verder waar DURF! stopt. Het helpt je om financieel inzicht te krijgen in jouw ondernemerschap. Welke investeringen zijn nodig en wat betekent dit voor jouw eigen positie? Tenslotte besteden we aandacht aan het Business Plan waarop jouw onderneming is gebaseerd. Een essentiële basis voor het verkrijgen van startkapitaal.

Lees verder ....

GROEI!: Wil jij een vliegende start met je bedrijf?

GROEI!

Je wilt als ondernemer een vliegende start maken. Omdat je wilt groeien, een bedrijf opbouwen. Wat ga je zelf doen en wat ga je uitbesteden? Als je snel wilt groeien dan is ondersteuning onmisbaar. Een professionele werkplek, effectieve marketing en persoonlijke coaching zijn zaken die goed geregeld moeten zijn. Daar zorgen wij voor..

Lees verder ....