Iedere dag wordt jij als ondernemer geconfronteerd met vragen en keuzes die belangrijk zijn voor je onderneming. Maar op welke gronden baseer je jouw keuzes? Laat jij je leiden door je omgeving of volg je jouw persoonlijke kompas? Succes begint bij jezelf, maar dan moet je wel weten hoe!

Centraal in deze interactieve workshop staat de vraag: Hoe autonoom handel jij? Je krijgt inzicht in de logische niveaus van denken, leren en veranderen. En hoe dat bij jou werkt op gebied van mindset, relatie en presentatie. Ontdek je werkelijke drijfveren, je echte passie en waar jij je mee kunt onderscheiden!

Wat levert deze workshop jou op?

  • MIndset: een verkenning van de manier waarop jouw drijfveren, jouw identiteit, je waarden en overtuigingen, competenties en jouw manier van doen op één lijn staan en elkaar versterken zodat jij succesvol kunt zijn.
  • Relatie: inzicht in de niveaus waarop je verbinding kunt maken en concrete handvatten om op een respectvolle wijze jouw grenzen te stellen.
  • Presentatie: inzicht in de manier waarop jij zelf jouw succes saboteert en een manier om dit te doorbreken.

Ervaring van één van onze deelnemers

"Nu weet ik wat mij tegenhoudt om de stappen te zetten die zo nodig zijn. Ik heb zin om aan het persoonlijk programma deel te nemen. Hier ga ik echt beter van worden!"

Wat kost het om deel te nemen aan de workshop?

  • Deelnamekosten zijn € 85,- excl. BTW.
  • Minimum aantal deelnemers: 20.
  • Betalingscondities: 100% betaling vooraf. Betaling=deelname.

Actie: deelnamekosten retour bij deelname aan het 3-daags persoonlijke programma

(Note: kosten zijn fiscaal aftrekbaar als ondernemerskosten of als opleidingskosten, BTW is als ondernemer terug te vorderen.)

Een impressie van de workshop

[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true”]