Heb JIJ eigenlijk wel wat te vertellen?

Communicatievaardigheden voor de professional van de 21e-eeuw

In een sterk veranderende wereld en maatschappij, verandert er ook veel voor jou als professional. Jouw organisatie en markt verandert o.a. door toenemende automatisering en technologische ontwikkelingen. En dat heeft gegarandeerd consequenties voor nu en straks. Sluit jij nog aan?

Er wordt steeds meer gevraagd van jouw vaardigheden zoals communicatie, samenwerken, creatief denken, digitale vaardigheden en noem maar op. Hoe zit dat met jou? Als je meer wilt halen uit jezelf en uit je werk dan is het belangrijk om je hierin te ontwikkelen. De rode draad? Communiceer!

Programma COMMUNICEER!

COMMUNICEER! Is een programma van 6 onderdelen waarin je de essentie van communicatie ontdekt en handvatten krijgt aangereikt om jouw communicatie effectiever te maken. De  theorie van deze onderdelen wordt in een e-learning behandeld. Je kunt ze dus in eigen tijd volgen. Vervolgens kun je je aanmelden voor een praktijkdag.

Hoe werkt communicatie en wat komt erbij kijken?

Wie denk je wel dat je bent?

Wat is jouw rol in het communicatieproces?

Welke belemmeringen en valkuilen staan jou in de weg?

Hoe maak je echt verbinding met een ander?

Hoe voer je een goed gesprek?

Wat brengt het programma COMMUNICEER! je?

COMMUNICEER! geeft je inzicht in hoe communicatie werkt, zodat je gevoel krijgt hoe je verbinding maakt met een ander. Je krijgt handvatten om je communicatie effectiever te maken. Met dit programma krijg je meer zelfvertrouwen en ben je beter in staat te communiceren en samenwerken met collega’s of specialisten.

Reactie van een deelnemer:

"Mijn eerste indruk was: alweer een communicatie training. Het zal wel. Toch is dit programma anders. Ik ben erachter gekomen dat ik steeds weer in dezelfde patronen verval en dat als IK mijn communicatie aanpas, er best met de ander valt samen te werken."

Hoe je kunt deelnemen aan het programma COMMUNICEER!

Programma COMMUNICEER! kun je op eigen initiatief volgen of via je werkgever. Dit hangt af van de situatie bij je werkgever en je eigen wensen.

Meer weten over ons Programma COMMUNICEER!? Vraag de brochure aan of maak een afspraak >