in 13 stappen failliet

Er zijn ondernemers die, meteen vanaf de start, een bloeiend bedrijf hebben met een stijgende omzet en dito inkomen. Voor de meeste startende ondernemers is dit droomscenario echter niet weggelegd. De praktijk is dat het gros van de zelfstandige ondernemers veel moeite heeft om in een basisinkomen te kunnen voorzien.

De lezing "In 13 stappen failliet" brengt op een prikkelende manier de valkuilen in beeld voor ondernemers. Gebaseerd op kennis, ervaring en onderzoek worden de 13 belangrijkste valkuilen gepresenteerd waar ondernemers het meest mee te maken hebben/krijgen. Het (her)kennen van deze valkuilen en er op de juiste wijze mee omgaan, verhoogt de kans op succes in je onderneming.

Enkele reacties van deelnemers

"Ik denk dat Jan en Ton van burogrijs, mensen ook echt kunnen helpen. Fantastisch initiatief!"

De lezing prikkelde en gaf veel herkenning voor mij. Maar ook voor de anderen. Ik heb wel door dat mijn keuzes sterk beïnvloed zijn door wie ik ben. Daar wil ik echt iets mee om niet dezelfde fouten te maken.

"Ik was nieuwsgierig, maar herkende veel".

"Verrassende presentatie en heel aansprekend".

"Een echte eye-opener. Werkt het dus zo"!

"Inderdaad echte valkuilen, maar ook oplossingen….."

"Ik herken alles, volgens mij is alles op mij van toepassing".

"In eerste instantie dacht ik: ja, dat weet ik eigenlijk wel maar daarna komt ie echt binnen".

"Leuke lezing, ik heb genoten".

"Ik heb geen 13 stappen nodig"!

Wilt u ook een lezing organiseren voor uw netwerk of ondernemersgroep? Neem dan contact met ons op! Dat kan via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook even bellen. Zie de contactpagina voor de telefoonnummers.