Moduletraining Persoonlijke Communicatie (2 dagen)

Als ondernemer weet je dat succes afhangt van de wijze waarop jij in contact komt met jouw klanten. Eerst moet je op de zelfde golflengte komen, dan pas heeft zaken doen een kans.

Maar wist je dat je pas echt contact kunt maken met een ander als je ook contact kunt maken met jezelf? Hoe komen de woorden bij jou binnen? Welk effect hebben ze op jou? Als je dat kunt overbrengen op de ander, ontstaat echt contact.

Wat levert deze training jou op?

Je leert hoe communicatie werkt en ervaart in de praktijk het verschil in waarnemen en interpreteren. We geven je handvatten om jouw communicatie optimaal af te stemmen op de ander zodat jouw contact met je omgeving verbetert. Je zult in staat zijn om beter contact te maken en te houden.

We geven je daarnaast een aantal interventie technieken mee waarmee je jouw gedrag en dat van de ander positief kunt beïnvloeden. Tools die je direct in jouw dagelijkse praktijk kunt toepassen.

Je leert

  • het verschil waar te nemen tussen denken, voelen en doen en wat de effecten daarvan zijn op de manier waarop je met mensen communiceert.
  • inzicht te krijgen in je eigen gedragspatronen die ervoor zorgen dat je steeds dezelfde ongewenste reacties van je omgeving oproept.
  • jouw leven meer in eigen hand te nemen en je gedrag zo te veranderen dat je de reacties krijgt die je wilt hebben.
  • hoe je persoonlijke doelen stelt en hoe je die kunt verwezenlijken.
Ervaring

"Deze training heeft mij geleerd maar vooral laten ervaren hoe het is om bewust te communiceren en in contact met de ander én mijzelf te blijven. Dat heeft ertoe bijgedragen dat ik in mijn dagelijkse leven steeds bewuster ben gaan communiceren waardoor ik er zakelijk en privé sterker en veel meer als mijzelf sta".

Wat kost het om deel te nemen aan de workshop?

  • Deelnamekosten zijn € 575,- excl. BTW. Lunch, koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen.
  • Minimum aantal deelnemers: 6.
  • Betalingscondities: 100% betaling vooraf. Betaling=deelname.

(Note: kosten zijn fiscaal aftrekbaar als ondernemerskosten of als opleidingskosten, BTW is als ondernemer terug te vorderen.)

[gravityform id=”5″ title=”true” description=”true”]