Om verder te kunnen moet je even stilstaan!

Burogrijs

Burogrijs geeft kleur aan persoonlijk ondernemerschap

Burogrijs stimuleert persoonlijk ondernemerschap bij jou als medewerker, manager of ondernemer. Met een effectief trainingsprogramma, maatwerk trainingen en persoonlijke coaching helpt burogrijs je bewust te worden van jouw persoonlijke kracht. Zodat jij je eigen kleur kunt geven aan jouw bedrijf, loopbaan en leven.

Maar om in beweging te komen moet je weten wat je drijft én wat je tegenhoudt. In deze ruimte helpen wij je met verschillende maatwerkprogramma’s, de juiste richting te kiezen. Jouw richting.

Want kiezen is lastig. Maar de belangrijkste keuze is wel: wil je de regie over je eigen leven hebben of niet? Laat je je leiden door je eigen motivatie of door de wensen van anderen? Deze kernvraag leidde uiteindelijk tot een serie programma’s waarin persoonlijk ondernemerschap centraal staat. En het maakt dus niet uit of je nu voor een ander werkt of eigen baas bent.

Succes begint bij jezelf!

We laten jou je eigen kracht (her)ontdekken en leren je deze in te zetten als onderscheidende meerwaarde voor je carrière of onderneming. Dat doen we met een kleurrijk programma van trainingen en persoonlijke coaching. Omdat wij het belangrijk vinden dat mensen hun talenten optimaal benutten! Maar om te veranderen moet je weten wat je tegenhoudt. Daarom heeft ons programma drie basisthema’s: mindset, communicatie en presentatie. Weten wie je bent, waar je goed in bent, wat je te vertellen hebt en hoe je dit op een authentieke manier presenteert. Dat is de basis van succes. En dat succes begint bij jezelf!

Kernwoorden die wij terugkrijgen van deelnemers aan onze programma's en trainingen zijn:

  • Je staat zelf als persoon centraal, zowel als ondernemer en als mens;
  • het gaat om essentiële vaardigheden die je nodig hebt als ondernemer;
  • intervisie en samenwerking met andere ondernemers brengt veel extra's;
  • effectiviteit, realisme en resultaat staan centraal, het is concreet en niet zweverig;
  • praktische en persoonlijke begeleiding maakt het direct toepasbaar;
  • vertrouwen en veiligheid zijn een voorwaarde als het persoonlijk wordt;

Als je bij jezelf blijft, kun je niet verdwalen.