Waarmee kun jij succesvol zijn?

Wat is jouw persoonlijke kracht?

Je weet het: je wilt wat anders. Want de situatie op je werk is veranderd of jij bent zelf veranderd. Het is gewoon niet meer zoals het was. Je bent onzeker geworden over je toekomst bij het bedrijf. Je wilt een volgende stap zetten en niet afwachten. De regie in eigen handen nemen! Waar liggen jouw kansen?

Programma DURF! Is er voor jou als je al een keuze hebt gemaakt en een volgende stap wil zetten in je carriere of als zelfstandig ondernemer. Alles draait om de vragen: wat vind je echt leuk, waar heb je aanleg voor en waar ben je echt goed in? Het gaat om waar jij je echt in kunt onderscheiden en succesvol in kunt worden?

Programma DURF!

DURF! Is een 3-daags programma waarin duidelijk wordt wat jouw persoonlijke kleur is en waar je succesvol mee kunt worden.

Dit programma is mede gebaseerd op de nieuwe 21e-eeuwse vaardigheden en behandelt deels de theorie die digitaal wordt toegestuurd als thuisstudie (e-learning). Tijdens de 3 dagen zelf ligt de nadruk op praktische oefeningen met aandacht voor de belemmeringen en persoonlijke overtuigingen.

Dag 1: Mindset en creatief denken.

Hoe autonoom handel jij? Wat is jouw identiteit? Wat drijft jou? Wat zijn jouw talenten en vaardigheden? Hoe zet je jouw persoonlijke creativiteit in om verder te komen?

Dag 2: Communicatie en samenwerken.

Hoe communiceer je? Hoe ga jij verbinding aan? Hoe ga je samenwerken of netwerken? Hoe zet je persoonlijk leiderschap in?

Dag 3: Presentatie en persoonlijk ondernemerschap.

Hoe manifesteer jij jezelf? Hoe presenteer je jezelf en hoe ontwikkel je de perfecte pitch? Hoe verkoop je jezelf en maak je van je persoonlijkheid een merk? Hoe ga je je doelen bereiken en wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Wat brengt het programma DURF! je?

DURF! geeft je inzicht in je eigen drijfveren en mogelijkheden, maar kijkt ook naar wat je tegenhoudt om verder te komen. Je wordt gestimuleerd om zelf na te denken over je toekomst en de regie in eigen hand te nemen. Met de ’Ringen van bewustzijn’ krijg je inzicht in wat je werkelijk drijft en wat jou uniek maakt. Naast deze zoektocht staan ook de 21e eeuwse vaardigheden centraal zoals communiceren, samenwerken en persoonlijk ondernemerschap. Met dit programma krijg je meer zelfvertrouwen en ben je beter in staat jezelf te presenteren, je kunt beter communiceren en samenwerken met collega’s of specialisten. Je hebt de basis voor een toekomst waar je zelf aan het stuur staat.

Reactie van een deelnemer:

"Het DURF! programma was intensief, confronterend en heel bijzonder. Ik heb veel over mezelf geleerd en hoe ik overkom op anderen. Ik heb enorm veel energie gekregen en vooral zelfvertrouwen. Ook heb ik veel geleerd van andere ondernemers en hun persoonlijke groei. Wat een geweldige ervaring!"

Hoe je kunt deelnemen aan het programma DURF!

Programma DURF! kun je op eigen initiatief volgen of via je werkgever. Dit hangt af van de situatie bij je werkgever en je eigen wensen. Ook wordt DURF! aangeboden in combinatie met specifieke vakopleidingen, zoals Cloud Professional.

Meer weten over ons Programma DURF!? Vraag de brochure aan of maak een afspraak >