Welke stap ga jij zetten?

Waar wil jij naar toe?

Je hebt gewoon je werk en het gaat prima met het bedrijf. Geen reden om je zorgen te maken. Maar je voelt onrust en je vraagt je af of je niet meer uit je carriere kunt halen of dat je misschien wel niet meer op de juiste plek zit.

Als medewerker vraag je jezelf af of je nog kunt groeien en uitdaging vinden? Of je jezelf kunt verbeteren en waarin? Misschien droom je er van om ooit eens voor jezelf te beginnen. Twijfel die jou weerhoudt om een keuze te maken! Een keuze voor jouw toekomst. Waarin jij centraal staat en helemaal tot je recht komt.

Het programma KIES! Is er voor jou als je in loondienst werkt en twijfelt over je toekomst bij je werkgever omdat:

  • de uitdaging weg is
  • er geen carrierekansen liggen
  • er geruchten gaan van een op handen zijnde fusie
  • omdat er een reorganisatie is aangekondigd.

Programma KIES!:

KIES! Is een 2-daags programma waarin duidelijk wordt waar je sterke punten liggen en welke route het best bij jou past.

Dag 1: Deze eerste dag staan jouw kwaliteiten centraal. Het gaat om vragen als:

Mindset

Hoe autonoom handel jij? Wat is jouw identiteit? Wat drijft jou? Wat zijn jouw talenten?

​Communicatie

Hoe ga jij verbinding aan? Hoe communiceer je? Hoe ga je samenwerken of netwerken? Hoe zet je persoonlijk leiderschap in?

​Presentatie

Hoe manifesteer jij jezelf? Hoe presenteer je je en hoe ontwikkel je de perfecte pitch? Hoe verkoop je jezelf en maak je van je persoonlijkheid een merk?

Dag 2: Deze tweede dag gaat vooral om de keuze: wil je in loondienst blijven of voor jezelf beginnen?

Carrière.

Hoe ga jij de volgende stap zetten in jouw carrière? Hoe profileer jij je op de arbeidsmarkt? Wat is effectief en wat niet?

Ondernemen.

Ben je geschikt om een onderneming te starten? Hoe pak je dat aan? Wat komt er bij kijken?

Wat brengt programma KIES! je?

KIES! geeft je een globaal inzicht in je eigen drijfveren en mogelijkheden. Je wordt gestimuleerd om zelf na te denken over je toekomst en de regie in eigen hand te nemen. Met de ’Ringen van bewustzijn’ krijg je inzicht in wat je werkelijk drijft en wat bepalend is voor je keuze om je carriere te vervolgen bij een (andere) werkgever of als zelfstandig ondernemer. Ook worden in dit programma de 21e eeuwse vaardigheden geintroduceerd. Met dit programma ben je beter in staat een bewuste keuze te maken voor je toekomst.

Reactie van één van onze deelnemers

"Ik ging er van uit dat ik een andere baan zou zoeken en had niet gedacht dat het ondernemerschap me zou trekken. Maar na dit programma heb ik dingen ontdekt bij mezelf die me verder gaan brengen dan ik zelf zou kunnen denken. En dat wil ik als ondernemer gaan doen".

Hoe je kunt deelnemen aan het programma KIES!

Programma KIES! kun je op eigen initiatief volgen of via je werkgever. Dit hangt af van de situatie bij je werkgever en je eigen wensen.

Meer weten over ons Programma KIES!? Vraag de brochure aan of maak een afspraak >