Hoe stimuleer je creativiteit bij jezelf en in je organisatie?

Creatief denken en doen

Creatief denken en doen

Creativiteit geeft energie en kleur aan je onderneming. Maar is iedereen wel creatief? Het antwoord is JA! Maar de vraag is hoe je jouw denkpatronen kunt doorbreken om anders te gaan denken.
Het is de kunst om de creativiteit van jezelf of anderen aan te boren en te structureren tot zinvolle en effectieve ideeën. Effectief brainstormen is een grote uitdaging, want hoe structureer je al die wilde ideeën? Hoe zorg je ervoor dat het uiteindelijk tot concrete oplossingen leidt?

Een creatieve training over creativiteit en innovatie

In deze training ´creatief denken en doen´ leer je ‘out-of-the-box’ denken en hoe je creativiteit inzet om oplossingen te bedenken of innovaties te realiseren. Tijdens deze training krijg je antwoorden op o.a. de volgende vragen:

  • Hoe werkt mijn brein en hoe werken (creatieve) denkprocessen. 
  • Welke middelen en mogelijkheden zijn er om je creativiteit te stimuleren?
  • Met welke valkuilen en belemmeringen moet ik rekening houden? 
  • Hoe zet je creatieve ideeën om in realiseerbare innovaties?
  • Hoe organiseer je een effectieve brainstorm waar goede ideeën uit komen?

Deze training volg je via onze online trainingen. Tijdens de praktijkdag ‘CREATIEF DENKEN EN DOEN’ leer je op een praktische en creatieve manier, creatief te denken en te brainstormen. Onze praktijkdagen worden het hele jaar door georganiseerd en daar kun je op inschrijven. Meer informatie over onze praktijkdagen >

Reactie van een deelnemer:
'Ik dacht dat ik niet creatief was, maar na deze training besef ik nu dat ik veel meer te bieden heb. ‘Wat een leuke training. We hebben met veel plezier de leukste innovaties bedacht!’

burogrijs geeft kleur aan communicatie

Burogrijs maakt communicatie persoonlijk. Zowel in teams als individueel. Wij werken graag met mensen en organisaties die zich blijvend willen ontwikkelen. Burogrijs is een professionele advies- en opleidingsorganisatie met ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen op gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten over burogrijs?

Communicatie is maatwerk

Communicatie begint bij jou. Daarom werkt Burogrijs vanuit een persoonlijke benadering. Onze programma’s zijn altijd op maat, omdat ieder mens uniek is.

Burogrijs is licentiepartner van EnergyDrives® 

Contact:
Ton van Kattenbroek: 06-55795071
Jan Langedijk: 06-45669074
Email: buro@burogrijs.nl