Hoe voer je een goed reflectiegesprek dat werkt?

Functioneringsgesprek, beoordelingsgesprek of reflectiegesprek

Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken biedt een enorme kans, door het geven van constructieve feedback, verbeterpunten te bespreken en focus te creëren voor de aankomende periode. Maar in veel gevallen is het 1-richtingsverkeer: beoordelen en functioneren staan centraal., niet de samenwerking en de groei.

Vandaar dat wij kiezen voor de term ‘Reflectiegesprek’. Hier gaat het om reflecteren in 2 richtingen. Want een goede samenwerking leidt automatisch tot meer plezier en resultaat. Tijdens deze training krijg je antwoorden op o.a. de volgende vragen:

  • Maar voer je een goed reflectiegesprek? 
  • Hoe verbind ik zakelijke en persoonlijke belangen?
  • Hoe kom ik achter de behoefte van de ander?
  • Hoe inspireer ik de ander?
  • Hoe stimuleer ik een verandering?
  • Hoe creëer ik commitment?
  • Hoe leg ik de gesprekken vast?

Deze training volg je via onze online trainingen. Tijdens de praktijkdag ‘REFLECTIEGESPREK’ leer je op een praktische en inspirerende manier om een goed reflectiegesprek te voeren als HR-manager, leidinggevende of ondernemer. Onze praktijkdagen worden het hele jaar door georganiseerd en daar kun je op inschrijven. Meer informatie over onze praktijkdagen >

Reactie van een deelnemer: 
‘Ik zag eigenlijk altijd op tegen het voeren van functioneringsgesprekken. Nu heb ik ontdekt hoe leuk het kan zijn om samen op zoek te gaan naar een win-win-situatie.’

burogrijs geeft kleur aan communicatie

Burogrijs maakt communicatie persoonlijk. Zowel in teams als individueel. Wij werken graag met mensen en organisaties die zich blijvend willen ontwikkelen. Burogrijs is een professionele advies- en opleidingsorganisatie met ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen op gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten over burogrijs?

Communicatie is maatwerk

Communicatie begint bij jou. Daarom werkt Burogrijs vanuit een persoonlijke benadering. Onze programma’s zijn altijd op maat, omdat ieder mens uniek is.

Burogrijs is licentiepartner van EnergyDrives® 

Contact:
Ton van Kattenbroek: 06-55795071
Jan Langedijk: 06-45669074
Email: buro@burogrijs.nl