Onze moduletrainingen zijn op zichzelf staande trainingen met 1 specifiek onderwerp en worden verzorgd door specialisten. De moduletrainingen worden in 1 of 2 dagdelen gegeven.

Hoe werkt het?

Een trainingsmodule kost € 285,- per dag, incl lunch, excl. BTW. Boek je voor 5 modules of meer, dan krijg je korting! Heb je deelgenomen aan de workshop : "Begint het succes bij jezelf?", dan worden de kosten van de workshop eenmalig in mindering gebracht.

Module 1 - Waar sta JIJ eigenlijk voor?

Module Mindset

In jouw onderneming draait het om jou. Letterlijk en figuurlijk. Jij bent uiteindelijk de succesfactor.

​Hoe maak je van je eigenwaarde een meerwaarde en welke talenten zet jij in om jouw bedrijf een persoonlijke kleur te geven?

In deze training Mindset, ontdek je jouw persoonlijke meerwaarde, zodat je die kunt inzetten om succesvoller te zijn in je carrière of onderneming.

Lees verder ....

Module 2 - Hoe persoonlijk communiceer JIJ?

Moduletraining Persoonlijke Communicatie

Communicatie is de sleutel voor succesvol zakendoen. Goede en effectieve communicatie begint bij echter jezelf.

Het lijkt zo simpel, maar voordat we iets vertellen of laten zien, hebben we intern al een heel proces doorlopen. Hier inzicht in krijgen en je hier bewust van worden verhoogt de kans op een beter effect van je communicatie.

Lees verder ....

Module 3 - Hoe verbindend communiceer JIJ?

Moduletraining Verbindend Communiceren

Met communicatie leggen wij een verbinding met elkaar. Maar kunnen wij ons verbinden via communicatie? In de praktijk is dat erg moeilijk. We hebben onze eigen gedachten en aannames, maar vergeten vaak echt en oprecht te luisteren wat de ander wil of zegt. Wat heb jij nodig en hoe kan de ander daar een rol in spelen? Communicatie wordt effectief als je jouw doel kunt bereiken en de ander daarin mee kunt nemen. En dat begint bij objectief luisteren en kijken.

Lees verder ....

Module 4 - Hoe presenteer JIJ jezelf?

Moduletraining Presenteren

Presenteren is voor enkelen een feestje en voor de meesten een nachtmerrie. Iedereen kan presenteren. Hoe komt het dan dat de meeste mensen er zo tegenop zien?

Presenteren is niets anders dan jouw verhaal vertellen aan 1 of meerdere mensen. Een goede presentatie begint bij jezelf. En natuurlijk een goed verhaal dat boeit.

Ook bij presenteren geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Maar hoe doe je dat?

Lees verder ....​

Module 5 - Hoe krijg JIJ je financiën op orde?

Moduletraining Financiën

Een goede administratie is de kern van je onderneming.  Hoe kun je sturen op cijfers als je de administratie niet goed op orde hebt?

Succesvolle ondernemers weten wat er speelt op financieel gebied, zonder dat ze daar echt voor geleerd hebben. Het gaat om slim omgaan met je geld. Maar ook met sociale zekerheid, aansprakelijkheid of je oudedagvoorziening. En hoe zorg je ervoor dat je niet teveel betaalt aan de fiscus?

Lees verder ....​

Module 6 - Hoe creëer JIJ meerwaarde in jouw markt?

Moduletraining Waardecreatie

Om succesvol te zijn in jouw markt moet je meer te bieden hebben dan je concurrent. Maar hoe creëer jij meerwaarde voor jouw klant? Hoe vind je nieuwe klanten in andere markten? Want misschien kun je jouw meerwaarde wel inzetten in andere marktsegmenten.

Meerwaarde creëer je door de juiste verbinding te leggen in wat jou onderscheidt, wat de markt vraagt en welke middelen en investeringen je inzet om aan deze vraag te voldoen. Dat betekent inzicht krijgen in het speelveld van trends, kansen, bedreigingen en vooral mogelijkheden.

Lees verder ....​

Module 7 - Hoe stimuleer JIJ creativiteit en innovatie?

Moduletraining Innovatie en creativiteit

Creativiteit geeft energie en kleur aan je onderneming. Maar is iedereen wel creatief? Creativiteit heb je en kun je stimuleren. Maar de vraag is hoe je jouw denkpatronen kunt doorbreken om anders te gaan denken. De basis voor innovatie is creatief denken. Het is de kunst om de creativiteit van jezelf of anderen aan te boren en te structureren tot zinvolle en effectieve ideeën. Effectief brainstormen is een grote uitdaging, want hoe structureer je al die wilde ideeën? Hoe zorg je ervoor dat het uiteindelijk tot concrete oplossingen leidt?

Lees verder ....

Module 8 - Hoe verhoog JIJ jouw omzet met adviesgesprekken!

Moduletraining Adviesgesprekken

Om succesvol te ondernemen moet je jouw product of dienst goed kunnen verkopen. Veel mensen vinden het lastig.

Ben jij in staat de vraag van de klant te begrijpen en daar de juiste oplossing voor te bieden? Wil jij snel scoren of een relatie voor de lange termijn bouwen? Alles valt of staat met het afstemmen van vraag en aanbod, met het inleven in je klant, met een goede voorbereiding en juiste afsluiting. Dat is de kunst van verkopen in verbinding.

Lees verder ....

Module 9 - Hoe maak JIJ van jezelf een sterk merk?

Moduletraining Personal Branding

ls professional is het belangrijk dat de juiste mensen weten waarom en waarin jij de beste oplossing bent. Maar hoe doe je dat: van jezelf een merk maken? Een merk is een beeld wat mensen hebben van een product, een dienst of een bedrijf. Dat geldt ook voor jou als professional. Dat beeld wordt bepaald door ervaringen en wat men over je leest en hoort. Het gaat om beeldvorming. En daar kun je invloed op uitoefenen. Welk beeld hebben ze van jou? Ben jij merkwaardig?

Lees verder ....​

Module 10 - Hoe haal JIJ meer rendement uit netwerken?

Moduletraining Netwerken

Recent onderzoek wijst uit dat het grootste gedeelte van je omzet uit netwerken komt. Persoonlijk contact is cruciaal in het vinden en binden van relaties. Maar hoe doe je dat: op een effectieve en natuurlijke manier netwerken? Hoe spreek je iemand aan tijdens een bijeenkomst en sluit je netjes af als je ook nog anderen wilt spreken? Heeft het zin om je voor te bereiden of laat je alles op je afkomen? Jouw rol en houding is belangrijk als het gaat om verbinding te maken met mensen die iets kunnen betekenen voor jou en je bedrijf. Wat heb jij te bieden?

Lees verder ....​

Module 11 - Hoe zet JIJ online marketing succesvol in?

Moduletraining Online Marketing

Internet is niet meer weg te denken in onze informatiemaatschappij. Een goede website is steeds meer het centrum van de communicatiestrategie. Maar hoe zorg je ervoor dat deze digitale aanwezigheid ook werkelijk omzet gaat opleveren? Welke social media kunnen jouw online marketing versterken? Bijna alle bedrijven hebben wel een website. Maar het effect ervan laat nog al eens te wensen over. En dat gaat verder dan vindbaarheid en conversie. Het is een manier van denken en vooral ook (laten) doen!

Lees verder ....​

Module 12 - Hoe creëer JIJ omzet met bloggen en nieuwsbrieven?

Steeds meer mensen schrijven blogs en nieuwsbrieven. Het is de manier om jouw doelgroep te laten ervaren dat jij professional bent op jouw vakgebied. Maar hoe schrijf je een goede blog die jouw doelgroep echt interesseert? Er wordt al zoveel gepubliceerd, maar wat maakt jouw verhaal lezenswaardig? Zet jij nieuwsbrieven in om je relaties te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de markt? Zelf blogs en nieuwsbrieven schrijven is eenvoudiger dan je denkt. Met de juiste aanpak en tips kom je zelf al heel ver.

Lees verder ....​

Module 13 - Hoe organiseer JIJ verandering?

Moduletraining Veranderen

Markten en organisaties veranderen en dat heeft effect op mensen. Hoe krijg je mensen zover dat ze bereid zijn mee te gaan in de verandering? Meestal wordt de nadruk gelegd op processen en structuren, maar wordt voorbijgegaan aan de emotionele kant. Daar ligt een grote uitdaging.

Lees verder ....

Module 14 - Hoe zet JIJ persoonlijk leiderschap in?

Moduletraining Persoonlijk Leiderschap

Strategie, businessplanning, innovatie, verandermanagement, besturing en organisatie-ontwerp: alles is aan verandering onderhevig. Hoe geef je vandaag de dag leiding in en aan organisaties waar alles verandert? Met de komst van het nieuwe werken en flexibele organisatiestructuren wordt een beroep gedaan op andere leiderschapskwaliteiten dan vroeger. Het wordt steeds belangrijker een organisatie te creëren waar de verantwoordelijkheid dicht bij de uitvoering ligt, zodat adequaat kan worden bijgestuurd. Wat vragen deze trends van persoonlijk leiderschap?

Lees verder ....